Τοπική Γαστρονομία

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ - ΤΟΠΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
 
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
Κεφαλοτύρι
Ξινομυζήθρα
Τουλουμοτύρι
Λαδοτύρι
 
ΑΛΜΥΡΑ
Κόκορας πάτιδο (γεμιστός με τσιγαρισμένα εντόσθια,ψύχα μπαγιάτικου ψωμιού, κεφαλοτύρι και κανελογαρύφαλλα) κοκκινιστός ή βραστός
Ραβιόλια (με γέμιση απο γλυκειά μυζήθρα, ζάχαρη, μέλι και κανέλλα)
Φρέσκα ψάρια ψητά ή τηγανητά
Χταπόδι λιαστό ή ψητό στα κάρβουνα
Αγριοκούνελο κρασάτο ή στιφάδο
Κατσικάκι κοκκινιστό
Κάππαρη τουρσί

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ
Τσικουδιά

ΓΛΥΚΑ
Μπουρεκάκια (με γέμιση απο μέλι, καρύδι και σουσάμι, τα οποια ραντίζονται με τσικουδιά και πασπαλίζονται με ζάχαρη άχνη).

ΔΙΑΦΟΡΑ
Θυμάρι αυτοφυές μυρωδάτο