Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
 
 
 

Η παρέα του Greek Tips 

Ευγενία Καριωτάκη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πήγε στην Αθήνα να σπουδάσει Δίοικηση Επιχειρήσεων και τελικά γοητεύθηκε από τους υπολογιστές και αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτούς. Παράλληλα άρχισε να “σερφάρει” και σε γεύσεις, συνταγές, μουσικές και μέρη πολύ ιδιαίτερα και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους . Συνεχίζει να περνά τα καλοκαίρια της στην Κρήτη, αλλά, εδώ και οκτώ χρόνια, το χειμώνα ανεβαίνει στη Δημητσάνα όπου μαζί με τις φίλες της έχει φτιάξει το μουσικό καφέ Τρεις Λαλούν.
 
Χρήστος Σπηλιωτόπουλος
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Πληροφορική στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά, αλλά, πέρα από τις ώρες της δουλειάς, δεν βρίσκεται κολλημένος στο κομπιούτερ του. Του αρέσουν οι βόλτες, τα ταξίδια, οι θάλασσες, οι μουσικές και… ευγενή σπορ όπως το τάβλι, το κάπνισμα, ο μουτζούρης.
 
Ευγενία Σκούρα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing και δούλεψε για πολλά χρόνια σε αεροπορική εταιρεία. Ταξίδεψε πολύ, στις τέσσερις γωνιές της γης, αλλά ακόμη πιστεύει πως η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με αυτά που την γεμίζουν, την φωτογραφία, τα βιβλία, την κηπουρική και, πρόσφατα, την αγιογραφία.
 
Αγγέλικα Ανυφαντάκη
Γεννημένη και μεγαλωμένη στην τσιμεντούπολη με τις ωραίες γωνιές που ακούει στο όνομα ¨Αθήνα¨ κάπου στις αρχές του '90. Τελείωσε τουριστικά, αλλά καημός της ήταν το ραδιόφωνο, ώσπου ένα email την έφερε πίσω από το μικρόφωνο. Της αρέσει να βγαίνει και να ανακαλύπτει (κυρίως τα βράδια),  έτσι αποδέχθηκε την πρόταση και αποφάσισε να μοιραστεί τα καλύτερα μαζί μας στην στήλη "Αθηναϊκές γωνιές"