Παραλίες στη Τζιά

(1 Ψήφος)

Η Τζιά έχει παραλίες για όλα τα γούστα, οργανωμένες, με γαλάζια σημαία, απομονωμένες, με κοινό χαρακτηριστικό τα πεντακάθαρα νερά.

Παραλία Ξύλα, Τζιά

Ξύλα, δημοφιλής και εξωτική παραλία με παχιά άμμο και βαθιά νερά στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού. Η παραλία είναι οργανωμένη

Παραλία Σπαθί, Τζιά

Σπαθί, μεγάλη παραλία με αμμουδιά μετά το μοναστήρι της Καστριανής.

Παραλία Οτζιά, Τζιά

Οτζιάς, πολυσύχναστη οργανωμένη παραλία ιδανική για οικογένειες. Τα νερά είναι ρηχά και λόγω της θέσης της προστατεύεται από τους αέρηδες. Στην άκρη της παραλίας υπάρχει και παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες.
Λαδού, η παραλία που πας μόνο με τα πόδια και είναι ερημική και χωρίς οργάνωση

Παραλία Κορρησία, Τζιά

Κορρησία – Λιβάδι, βρίσκεται στον κόλπο του λιμανιού, με πεντακάθαρα νερά και αμμουδιά

Παραλία Κούνδουρος, Τζιά

Κούνδουρος, οργανωμένη παραλία του ομώνυμου οικισμού, που σε περίοδους αιχμής γεμίζει με σκάφη και ιστιοπλοϊκά.
Κουνδουράκι Beach, είναι η παραλία αριστερά από τον Κούνδουρο, με αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά. Είναι οργανωμένη και με θαλάσσια σπορ.

Παραλία Γιαλισκάρι, Τζιά

Γιαλισκάρι, από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού. Μικρός κόλπος με αμμουδιά, πεντακάθαρα νερά, αρμυρίκια και ευκάλυπτους στην αριστερή πλευρά που βρίσκεται το beach bar. Στη δεξιά πλευρά δεν είναι τόσο οργανωμένα.

Παραλία Ποίσσες, Τζιά

Ποίσσες, μεγάλη παραλία με λευκή και ψιλή αμμουδιά, αρμυρίκια και ψάθινες ομπρέλες του δήμου. Σε αυτή τη παραλία βρίσκεται και το κάμπινγκ του νησιού.

Παραλία Βρόσκοπος, Τζιά

Βρόσκοπος, ερημική παραλία με εύκολη πρόσβαση από τη θάλασσα και λίγο πιο δύσκολη από τη στεριά μια και χρειάζεται τετρακίνιτο όχημα. Τα νερά είναι γαλαζοπράσινα και η σκιά από τα αρμυρίκια είναι όαση...