Παραλίες στην Αντίπαρο

(0 ψήφοι)

Οι παραλίες στην Αντίπαρο διαθέτουν κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά, όμορφες αμμουδιές και εκπληκτικές σπηλιές.

Παραλία Άγιος Γεώργιος, Αντίπαρος

Άγιος Γεώργιος, απάνεμη παραλία με διάφανα νερά, ψιλή άμμο και βότσαλο με θέα το Δεσποτικό. Εάν είστε τυχεροί θα δείτε και θαλάσσια χελώνα Από εδω ξεκινούν τα καϊκια για τις θαλασσινές σπηλιές.

Παραλία Επιτάφιος, Αντίπαρος

Επιτάφιος από τα πιο όμορφα μέρη στη νότια πλευρά του νησιού με λευκά κατακόρυφα βράχια ,τυρκουάζ νερά και θαλάσσιες σπηλιές. Η πρόσβση γίνεται με σκάφος και θυμίζει επιτάφιο γιατί η κίνηση μας στο αντίστοιχο πέρασμα με τα βράχια είναι όμοιο με αυτό της Μεγάλης Παρασκευής.
Παραδίπλα είναι και η Σπηλιά της Φώκιας όπου αν είστε τυχεροί θα τις δείτε να χαιρετάνε τα δελφίνια!!

Παραλία Ψαραλυκή, Αντίπαρος

Πάνω Ψαραλυκή δημοφιλής οργανωμένη παραλία κυρίως για οικογένειες με εύκολη πρόσβαση και σκιά από κέδρους και Ψαραλυκή επίσης πανέμορφη ιδανική για βουτιές και για .....απελευθέρωση !!

Παραλία Σώστης, Αντίπαρος

Σώστης όμορφη παραλία με λευκή άμμο πράσινα νερά ιδανική για εξερεύνηση στο βυθό !!

Παραλία Φανερωμένη, Αντίπαρος

Φανερωμένη παραλία με δύσκολη πρόσβαση αλλά θα αποζημιωθείτε με τα παράξενα σχήματα στα θεόρατα βράχια που έχουν φτιάξει ένα απάνεμο περιβάλλον για ηρεμία και βουτιές.

Παραλία Θεολόγος, Αντίπαρος

Θεολόγος το κάμπινγκ του νησιού βρίσκεται εδώ, μια υπέροχη έκταση με κέδρους και πεντακάθαρα νερά πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις. Τον Αύγουστο διοργανώνονται συναυλίες με ροκ μουσική.

Παραλία Μοναστήρια, Αντίπαρος

Μεγάλα και Μικρά Μοναστήρια, δυο παραλίες ανάμεσα σε δύο λόφους, όπου η καταπράσινη πλαγιά καταλήγει στη θάλασσα. Έχει αμμουδιά, καθαρά νερά και είναι ακόμα

Παραλία Σιφνέϊκος Γιαλός, Αντίπαρος

Σιφνέϊκος Γιαλός, μεγάλη παραλία με αμμουδιά πολύ κοντά από την πλατεία. Ιδανική ώρα για να βρεθείτε εκεί είναι το ηλιοβασίλεμα.

Παραλία Σωρός, Αντίπαρος

Σωρός, βρίσκεται 8 χλμ από τη Χώρα, είναι η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής παραλία με βαθιά νερά και ψιλό βότσαλο.