Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Theory Bar & More, Χαλάνδρι

(18 ψήφοι)

Η αλήθεια είναι πως η νυχτερινή ζωή του Χαλανδρίου έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αλλά μέρη όπως το "Theory" είναι αξιοσημείωτα.

Κρυμμένο καλά ανάμεσα στα εμπορικά του πεζοδρόμου, στο βάθος μιας στοάς. Η σκοτεινή στοά σίγουρα δεν σε προετοιμάζει για το τι θα αντικρίσεις όταν την διασχίσεις. Μια εσωτερική αυλή, γεμάτη πράσινο, με προσεγμένα καθίσματα σαν να έχουν βγει από παραμύθι και παρέες που γελούν απολαμβάνοντας τον καφέ τους σε ποτήρια σαν της γιαγιάς σου (αυτά τα λεπτά με το σκάλισμα που σου έβαζε το υποβρύχιο όταν ήσουν μικρός). Το κυρίως μαγαζί στέκει στην άκρη της αυλής (οπότε και τις ημέρες με βροχή αλλά και τα βράδια το φόντο παραμένει μοναδικό, καθώς ο κήπος είναι ιδιαίτερα φωτισμένος ). 

Ο εσωτερικός χώρος, με έμφαση στο ξύλο, φιλοξενεί το μεγάλο μακρόστενο τραπέζι, για μεγάλες ή μικρές παρέες που αποτελεί και μια πολύ καλή ευκαιρία για γνωριμία με τους δίπλα. Η μπάρα με επένδυση από πολύχρωμα πλακάκια στέκει επιβλητικά, βάζοντας σε σε σκέψεις για το επόμενο κοκτέιλ, προσθέτοντας επίσης μια χαρούμενη νότα στον ήδη υπέροχο χώρο.

*Μην χάσεις την ευκαιρία να χαρείς την αυλή μια ηλιόλουστη ημέρα.
*Μπορείς να πάρεις και τον σκύλο σου μαζί.
*Υπέροχα κοκτέιλ με εξαιρετική διακόσμηση.
*Χειροποίητο κέρασμα συνοδεύει τον κάθε καφέ

Διεύθυνση: Πλάτωνος 14 Χαλάνδρι  

theory bar

theory bar

theory bar

theory bar

theory bar

theory bar

κείμενο: Αγγέλικα Ανυφαντάκη